داروی گیاهی خواب آور

داروی گیاهی خواب آور و درمان گیاهی بیخوابی
مصرف دم کرده ی گل شقایق در انواع بی خوابی ها مفید است
گل شقایق به طور محسوسی دارای اثر مخدر و خواب آور است. و مواد تخدیری آن بر عکس تریاک هیچ گونه اثر نامطلوبی باقی نمی گذارد، بدین جهت خوابی که در اثر استعمال آن پیش می آید راحت و مطبوع است.
در این مورد  مقدار مصرف آن دوازده گرم گل شقایق خشک در یک لیتر آب تعیین شده است. که باید ده دقیقه آن را دم کرده و سپس مصرف نمود.

خواص کاهو در نسخه داروی گیاهی خواب آور

کاهو و بی خوابی ( Insomnia )
کاهو سر شار از ویتامین های ( A و B و C ) و مواد معدنی مانند آهن ، آهک ، کلسیم ، فسفر ، منیزیم ، ید ، منگنز ، روی ، سدیم ، مس بوده زود هضم و اشتها آور و معده و روده ها را تقویت می کند خواب آور می باشد ; بی خوابی را رفع می نماید .

دستور مصرف کاهو در درمان گیاهی بیخوابی
جوشانده شصت گرم کاهو در یک لیتر آب با شام یا قبل از خواب شب میل و صرف نمایید .

فواید ترب و خرفه برای درمان بیخوابی

ترب و بیخوابی
مصرف ترب در شام ، برای رفع بی خوابی آن را رنده می کنند و به آن نمک می زنند و می خورند دارای ویتامین ( B و C ) و فسفر بوده اشتها آور و مقوی است .

داروی گیاهی خواب آور  ،  درمان بیخوابی در طب سنتی اسلامی

خرفه یا پرگو به عنوان داروی گیاهی درمان بیخوابی 
دم کرده ی خرفه به مقدار ۲۵ گرم در یک لیتر آب برای رفع بی خوابی و عصبانیت بسیار مفید است .

خواص کدو تنبل و برگ سیب زمینی در نسخه داروی گیاهی خواب آور

کدو تنبل
کدو تنبل سر شار از ویتامین ( A ) می باشد اگر شیره ی تخم کدو را بگیرند. و در شیر یا در آب بپزند خنک و مسکن است و برای رفع بی خوابی مصرف می شود .

برگ وگل سیب زمینی ( خشک شده )
جوشانده برگ و گل سیب زمینی به مقدار سی گرم در یک لیتر آب نوشابه ای به وجود می آورد که به مقدار کمی مخدر و یک داروی گیاهی خواب آور است .

.

برای بیماران عصبی که مبتلا به مرض بی خوابی هستند گوشت و تخم مرغ مضر است، زیرا این غذاها ترشی خون را زیاد می کند بهترین مسکن امراض شما روش میوه خواری است.
ترشی میوه ها خون را قلیایی کرده ترشی آن را از بین می برد.

چند نسخه تک خطی برای درمان گیاهی بیخوابی

  • جوشانده بادیان مفید و خواب آور می باشد .
  • کلم قدری خواب آور است .
  • سیب زمینی برای بی خوابی مفید است .

خلاصه ای در مورد بیخوابی و علل آن

برای ده‌ها قرن، گیاهان از ارزش بالایی برخوردار بوده و به طور مرتب به عنوان دارو در میان توده‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. بی خوابی، کم خوابی، این روزها بیشتر با قرص های خواب مصنوعی درمان می شود. با این حال، سوالاتی در مورد ایمنی استفاده طولانی مدت از آرام بخش های مصنوعی به دلیل عوارض جانبی مضر آنها مانند وابستگی فیزیکی مطرح شده است. در سال های اخیر، تمایل فزاینده ای برای جلوگیری از بی خوابی توسط داروهای گیاهی در سراسر جهان وجود داشته است. بسیاری از گیاهان دارویی سابقه طولانی در زمینه درمان بی خوابی در ایران دارند. این مقاله گزارشی از تحقیقات منتشر شده قبلی در مورد اثرات آرام بخش و خواب آور گیاهان دارویی مورد استفاده برای درمان بی خوابی در طب سنتی ایران ارائه می دهد.

سبد خرید
پیمایش به بالا